Fire spillere blir ikke med a-laget videre.

Det er ofte utskiftninger i lagene når sesongen er over. Det er også tilfelle i Lørenskogs a-lag. Nå er det Tolga Tikir, Petter Moger, Nikolai Soleng og Fabian Zuccarello som vandrer videre, enten til utdanning eller andre lag. Felles for alle sammen er at de i Lørenskog har vist seg fra sin beste side.
– Det er alltid litt leit når spillere enten velger å legge opp eller flytte et annet sted, men sånn er toppidretten. Vi er i ferd med å sette sammen et spennende lag til neste sesong også, sier a-lagstrener Kenneth Larsen.

Les hvilke tanker Larsen har om de fire:

Tolga Tikir fortsetter utdanningsreisen og skal bli politimann.
– Jeg synes alltid at det er litt leit når sånne som Tolga slutter. Han har tatt store steg de siste årene. Han har vært på jobb hver eneste dag og har alle de grunnverdiene vi ser etter i Lørenskog. Han er en skikkelig klubbspiller som er veldig glad i Lørenskog.

Petter Moger starter opp med mastergraden
– Moger er skoleflink, tar utdannelse og har lyst til å satse fullt på det. Han har vurdert dette lenge. Det er vemodig at han nå slutter, men vi må aldri glemme at det er viktig å ta utdannelse også.

Nikolai Soleng er i tenkeboksen.
– Nikolai mistet kanskje litt gløden sist sesong. Han er litt i tenkeboksen og har på en måte gitt seg, men Nikolai holder seg i form, og vi ser han helt sikkert i en annen klubb.

Fabian Zuccarello fortsetter et annet sted.
– Vi har hatt noen gode samtaler med Fabian og ble sammen enige om at det var riktig å søke andre utfordringer. Felles for alle sammen er at de har gjort en fantastisk innsats og lagt ned vanvittig mye jobb for Lørenskog de siste par sesongene. Vi kommer til å savne dem alle, sier Larsen.