Lørdag 24. april mottok vi det triste budskapet om at Egil Semmerud hadde gått bort. En klubbveteran i Lørenskog ishockeyklubb er borte.

Egil vokste opp på Tøyen i Oslo ikke langt fra Vahls plass. Der møttes gutta i området nesten hver eneste kveld i vinterhalvåret med skøyter og kølle, og det ble «drilleparty» helt til vi ble hentet av foreldrene våre. Etter hvert ble Egil med i Gamlebyen Idrettsforening, hvor han tidlig kom med på a-laget og ble Norgesmester. Han fikk også flere kamper på ungdomslandslaget som det het den gang.

På 1970-tallet flyttet han sammen med sin kjære Torill til Lørenskog og bosatte seg her, men fortsatte å spille veteranhockey for Oslo Oilers og fikk mange fine turer i Europa, USA og Canada.

Kjærligheten til ishockey var fortsatt i aller høyeste grad til stede, og når Lørenskog Ishall åpnet i 1988, ble Egil med som trener, og kona Torill ble med i styret. Trenergjerningen har også gått i arv videre i familien. Egil var også i mange år med i arrangementskomiteen i Lørenskog Ishockeyklubb og var en viktig del av sekretariatsgruppa på a-lagskampene helt til helsa sviktet. Egil har vært en av grunnpilarene i Lørenskog ishockeyklubb helt siden 1980-tallet og var med på 70+ treningene på is hver onsdag helt til det siste.

Våre tanker går til de nærmeste.

For hockeyfamilien i Lørenskog ishockeyklubb
Jan Kock