Se hvem som skal lede elitesatsingen for u16-20 i Lørenskog neste år.

Lørenskog skal satse videre på a-laget og den sportslige ambisjonen er å etablere seg blant topp-8 lagene på det øverste nivået i løpet av fem år.

– For å få til det må vi utvikle spillere som kan bidra og levere på det høyeste nivået i Norge og det gjør vi ikke uten god rekruttering på de yngste nivåene med tilbud for alle. God bredde gjennom barne- og ungdomsårene, konkurransedyktig treningshverdag i U16-U20 årene og kompetente trenere og ledere hele veien, sier Anders Skaslien i sportslig utvalg i klubben.

Gleder seg til å starte opp
Derfor er klubben veldig fornøyd med å få trenerkabalen på plass nå. Sportssjef Peter Messa blir ivrig når temaet kommer opp.

Det er veldig positivt at vi har alle disse dyktige trenerne og ressursene på plass så tidlig som nå, og vi ser fram til sakte, men sikkert, og komme tilbake til en mer normal hverdag med trening og utvikling, sier Messa.

Edderkopprolle
Espen Olsen Lie fortsetter som treneransvarlig for elite i klubben med ansvar for spillerlogistikk opp og ned i elitedelen i tillegg til å hjelpe til på U20-laget.

Dette kommer til å styrke utviklingstrappen for spillerne ytterligere, så denne edderkoppen i spindelvevet blir helt perfekt for Lørenskog, sier Messa.

Les mer om Espens rolle her.

Sportssjefen i klubben presenterer her alle trenerne i elitedelen:

Lørenskog a-lag:
Vi er veldig glade for at Kenneth Larsen ønsker å være med videre og at han deler klubbens visjon om å både utvikle og satse på unge norske spillere i vårt a-lag. Vi har også fått in en super ressurs til klubben i Mathias Falseth, som skal være ansvarlig for keepere i elitedelen i klubben, ansvarlig for keepere på WANG, og dessuten være Kenneths høyre hånd med fokus på videoanalyse for a-laget. I tillegg skal Kenneth Arntzen sørge for at spillerne kommer i fysisk god form.

Lørenskog U20:
Her er Niklas Andresen hovedtrener kommende sesong. Niklas har trenererfaring fra Manglerud U21 og Lørenskogs U16,18, og 21-lag. Her kommer også Espen Olsen Lie inn i tillegg til Niklas og det tror vi kommer til å styrke spillenes utvikling ytterligere.

Lørenskog U18:
Grzegorz (Greg) Rostkowski er ny hovedtrener for U18. Han har hatt ansvar for 2005-gruppen de to siste sesongene, hvor han har gjort en veldig god jobb. Greg er også en av trenerne på WANG Topp/Ung med et større ansvar kommende skoleår. Greg skal også jobbe som fysisk sjef for Lørenskog ishockeyklubb. Han har meget høy kompetanse innen faget og vi ønsker å skape en utviklingstrapp for den fysiske treningen helt fra U11 opp til og med U20.

Lørenskog U16:
Her får vi inn en ny-gammel trener i Glenn Kokkim. Glenn har siden han sist var i Lørenskog jobbet målrettet med utviklingen av en meget sterk 2006 årgang i Furuset. Glenn er en veldig ambisiøs trener med stor lidenskap for det han driver med, så når muligheten kom for å få Glenn tilbake, ønsket Lørenskog å benytte seg av den. Glenn har uttrykt at måten Lørenskog systematisk jobber med utvikling i dag er spennende, og at klubbens satsing på unge norske spillere er noe han ønsker å være en del av.

Det jobbes fortsatt med å få på plass assistenttrenere til lagene.

Fra venstre: Kenneth Larsen, Mathias Falseth, Niklas Andresen, Grzegorz (Greg) Rostkowski, Glenn Kokkim, Espen Olsen Lie og Kenneth Arntzen