Godt Nyttår!

Her er litt info om de kommende kampene!

Hva skjer fremover? Nå er straks sesongen i gang igjen etter etterlengtet juleferie. Allerede i morgen Kommer Nidaros på besøk og a-laget skal spille dobbelt kamp.

Lørdag 9.1 kl. 17:00

Søndag 10.1 kl: 14:00

Videre kamper resten av sesongen:

Nye smittevernstiltak er satt men enn så lenge vil ikke det påvirke gjennomføringen av a-lags kampene fremover. Dessverre er det fremdeles ikke tillatt med publikum, men vi vil oppdatere dere fortløpende dersom noe skulle endre seg.

Vi vil gjøre det beste vi kan for å dekke kampene fremover. Vi oppdaterer kamper på Instagram som vanlig, samt vil vi kjøre livestream på Facebook med intervjuer og kommentarer under helgens og de kommende kampene. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger på vår aktivitet på sosiale medier. Om det er noe som mangler eller noe dere er misfornøyd med ta gjerne å send oss en melding direkte på mediene eller på mail: Web@likail.no

Da publikum ikke et tillatt, selges ingen billetter. MEN… vi selger fortsatt sofabilletter. Du kan lese mer om dette under! Er du en sofasupporter?

Klikk her for mer info!

Foto: Sara Kihl