Lørenskog skal opp mot kvalifiseringsrivalene de neste ukene.

Kenneth Larsen og Lørenskogs a-lag har tre knallharde uker foran seg. Uker som kan være utslagsgivende for resten av sesongen. Først venter to bortekamper mot et Nidaros som er svært tøffe på hjemmebane. Så er det to oppgjør mot serieleder Ringerike, før opprykksrival Comet står klare til å spille mot Lørenskog to ganger. Det er viktig å være topp fire på tabellen på slutten av sesongen.

– Vi har klart å slå de lagene vi skal slå, men nå skal vi opp mot de lagene som i likhet med oss er topplagene i 1. divisjon. Det blir den ordentlige testen for oss, sier trener Kenneth Larsen.

Treneren gleder seg til å spille kamper som betyr litt ekstra.

– Nidaros er en tøff motstander som minner litt om sånn vi var i fjor. Comet har et topptungt lag som har to overraskende tap i sekken nå, mens Ringerike blir den store testen på hvor vi er nå. De har budsjett som et Fjordkraft-lag og vi stiller med dugnadsspillere. Jeg gleder meg skikkelig til de neste ukene, og det vet jeg at gutta gjør også.

Her kan du kjøpe billett til hjemmekampene i Lørenskog ishall.

Ingen overraskelse
Lørenskog har ikke lenger overraskelsesfaktoren som de hadde gjennom fjorårssesongen, noe assistenttrener Per Arne Sanden er fullstendig klar over.

– Motstanderne er mer oppmerksomme når de spiller mot oss. Alle lag har lyst til å slå Lørenskog nå, og vi møter lag som er skjerpet hele tiden. Bare se på sist kamp mot ulva fra Groruddalen(Furuset red. anm). Alle vil yte 100 prosent mot oss, men vi har et ekstra gir å legge inn som vi ikke har brukt enda smiler Sanden lurt.

Attraktivt lag
Den hardtarbeidene kameratgjengen i a-lagsgarderoben har også skrudd opp tempoet på trening, noe trenerduoen har krevd.
– Vi stiller høye krav til gutta på trening og har fortsatt noe å gå på. Samtidig så vet vi at vi gjør noe riktig. Vi får daglig telefoner fra inn- og utland fra spillere som har lyst til å komme å være med på Lørenskogs satsing. Men vi er ganske kresne. Vi har ingen stjerner og skal ikke ha det heller. Her er det laget som skal ha poeng og ikke enkeltspillere, sier duoen.

Utsolgt hall
Det er interesse for ishockey i Lørenskog. Det viser billettstatistikken fra de første hjemmekampene. Noe daglig leder Mats Wibe-Lund følger nøye med på fra dag til dag.
– Vi kunne fint ha triplet tilskuertallet hvis det hadde vært tillatt. Vi må avvise gjester i døra på kampdag. Det er synes vi selvfølgelig er veldig trist, da vi vet hvor mye støtte og hjelp spillerne får fra hjemmepublikummet, sier Wibe Lund.