Lørenskog AIL og Skedsmo IK inngår et forpliktende samarbeid for spillerutvikling fra U16.  Avtalen som i første omgang er 3-årig skal sikre et bedre sportslig tilbud i de to klubbene. At Wang Toppidrett etablere seg på Lørenskog fra høsten 2020, vil ytterligere legge forholdene til rette for et meget kompetent hockeymiljø på Romerike. Avtalens progresjon skal sikres ved et samarbeidsutvalg bestående av ledere fra begge klubbene.

– Vi mener at begge klubber ved denne avtalen uttrykker vilje til å gi våre spillere et tydeligere og bedre sportslig tilbud enn før, helt fra hockeyskolen og opp til seniornivå. Det er et målrettet samarbeidet hvor alle skal kunne planlegge et langsiktig personlig utviklingsløp i våre to klubber, uttaler styrelederne Anders M. Eikeland (Lørenskog AIL) og Jörg Tantow (Skedsmo IK).