Hei!

For alle som elsker sporten Ishockey og Lørenskog Ishockeyklubb endte sesongen brått og vi ble alle kastet inn i noe vi ikke helt fattet hva var. En alvorlig epidemi som sendte oss alle hjem på kammerset og det ene etter det andre ble stengt ned rundt oss. Plutselig var det helt andre prioriteringer enn Ishockey i fokus. Nå går vi sakte, men sikkert mot en ny sesong i Lørenskog Ishall for store og for små. Vi gleder oss selvfølgelig masse til å få litt liv og røre inn i hallen vår igjen. For Lørenskog sitt A-lag ble sesongen kronet med seier i 1. divisjon og klubben ble seriemester.

Vi stilte med det yngste laget i ligaen og foruten en svensk snekker eller to var vi fri for importer. Absolutt godkjent sesong for vår del, men det betyr ikke at vi er fornøyde. Vi vil vinne mer. Til tross for pandemien har vi holdt kontakten med teams-møter og på telefon. Som alltid vil det være noen spillere som forsvinner, men nye tilskudd trer inn i laget og vi ser med positive øyne på en ny sesong i 1.divisjon. Dere vil oppleve noen nye ansikter, men også veldig mange kjente fjes i årets tropp.

Å gråte over spilt melk hjelper så lite, men hardt arbeid hjelper mot stort sett alle utfordringer som måtte komme. Vi bretter opp armene og vi er klare. Jeg vil også benytte anledningen til å takke sponsorer og samarbeidspartnere, fans, frivillige og det fantastiske støtteapparat for sesongen 19-20. Vi skal alltid strekke oss etter å bli bedre både på og utenfor isen.

Mats Wibe-Lund

Daglig Leder