Østlandsjentene Miriam Toet-Uddveg, Tilde Kvisle, Ella Tjønndal Kvisle, Silje Sofie Berg og June Isabelle Sæthershagen!

Antall jenter som spiller hockey i Lørenskog er i sterk økning. Det har gjennom sesongen vært et godt samarbeid mellom Lørenskog/Skedsmo på jentesiden og det stilles egne lag i seriespill for aldersklassene JU10 og JU13. For aldersklassen JU16 er antall spillere noe lavere, men økende. For å gi et godt tilbud til jenter i denne aldersklassen har Lørenskog/Skedsmo samarbeidet med flere klubber via et samarbeidsprosjekt som vi har gitt navnet Østlandsjentene.
Østlandsjentene ble etablert sesongen 2018/19 som et samarbeid mellom totalt syv klubber og deltok i en nasjonal serie med fire lag. Sesongen 2019/20 er samarbeidet videreført. På grunn av økt antall spillere og utvidelse av serien er antall lag i samarbeidsprosjektet Østlandsjentene redusert fra syv til tre. Serien er landsomfattende, utvidet til syv lag og består av totalt 18 serierunder. Lørenskog/Skedsmo bidrar med fem spillere på dette laget i årets sesong. Seriespillet ble brått avsluttet på grunn av Corona-utbruddet når det gjenstod tre av 18 serierunder. Ved stopp i seriespill ligger Østlandsjentene på 3. plass. Kampene vi ikke rakk å spille var borte mot Kongsvinger søndag 15.3 og en sesongavslutningstur til Stavanger for den dobbeltkamp helga 28-29. mars. Nå er vi først og fremst opptatt av at flest mulig holder seg friske gjennom pandemien, men er også litt spent på hvordan serien avsluttes og om vi bli premiert med bronsemedaljer. Årets sesong har, tross den triste avslutningen, vært kjempebra for jentene i LIK!