Vår egen Berit Engell er blitt nominert til årets ildsjel

Berit, også kalt «mor» er en av a-laget viktigste ressurser. Hun er med på alle kamper, både hjemme og borte, hvor hun gjør alt for at hverdagen til A-laget blir så bra som mulig. Berit jobber så og si døgne rundt slik at alt er i orden for laget. Her går dagene til sying og vasking av drakter og utstyr, matlaging, hverdagskos, forbredninger til kamp og alt som må gjøres for at et hockeylag skal klare seg. I tillegg til dette er Berit også en flittig hjelper i kafeen hvor hun er en reser på kjøkkenet

 

Dette hadde vår ydmyke Berit å si om nominasjonen:

«Jeg syntes det var veldig hyggelig og ble overasket. Ønsker selvfølgelig at klubben skal få litt penger, det er det som er viktig, og ikke at det skal fokuseres på meg. Jeg liker bare det jeg gjør for klubben»

Hvis Berit vinner mottar klubben hele 100.000 kr noe som kan komme klubben godt med i disse tider. For at vi skal klare dette må så mange av dere inn på linken og stemme. Det er én stemme pr person.

Stem her!