Kvalifiseringen er dessverre avlyst og sesongen er over for A-Laget

Beslutningen er tatt ved å avlyse arrangementene men det vil komme informasjon senere i henhold til hvilken divisjon/liga Lørenskog skal spille i til neste sesong.

 

Hentet fra Hockey.no

Med bakgrunn i den kritiske sitasjonen med smitte av Coronaviruset, og fare for folks helse har NIHF i dag bestemt at all kampaktivitet på klubbnivå avlyses med umiddelbar virkning for resten av sesongen. Det innebærer at sluttspillet i Get-ligaen og for kvinner avlyses, og det samme gjelder kvalifiseringsspill mellom divisjonene. Alle andre kamper, sluttspill og turneringer i aldersbestemte klasser avlyses. Avklaringer angående opp- og nedrykk mellom divisjonene kommer NIHF tilbake til.

Med utviklingen av situasjonen de siste dagene som bakgrunn mener vi at det eneste riktige avgjørelsen er å avlyse all kampaktivitet resten av året, sier generalsekretær Ottar Eide. Det var ingen lett avgjørelse å ta, men reduksjon av helsefare er viktigere enn idretten i disse dager, avslutter han.

President Tage Pettersen understreker at dette har vært en vanskelig men riktig avgjørelse å ta for Norges Ishockeyforbund.