A-Laget vant sesongens siste seriekamp mot Comet, og ble seriemestere!

 

I går avgjorde gutta serien ved å ta med seg 2 poeng hjem til Lørenskog samt tittelen «Seriemestere». Det behøvdes bare 1 poeng for å avgjøre seriens mestere men gutta sto gjennom 3 tøffe perioder og gikk av med seieren.

Comet scorer kampens første mål, men ikke lenge etter kommer Kristoffer Skjervold, assistert av Simen Nielsen og reduserer. Stian Uttaklaiv kommer like bak med assist fra Niklas Andresen og setter gutta i ledelser 2-1.

2. periode ble tøft for gutta og Comet utligner til 2-2.

Comet gir gutta en seig start og setter inn 2 mål i starten av 3. periode. Niklas Andresen, assistert av Stian Uttakleiv reduserer til 4-3. Like etter kommer Jonathan Hafsmoe med assist fra Simen Nielsen og utligner til 4-4. Vi går opp i ledelsen 4-5 med målscorer Kristoffer Skjervold assistert av Jonas Grønstad.

3. periode ender med utligning fra Comet med 5-5 på tavla.

Gutta har allerede skaffet seg et poeng og gått av med seieren som seriemestere, men gir seg ikke der. Kampen ender i sudden death hvor Jørgen Grøndahl, assistert av Marius Johansen avgjør kampen og sikrer seieren.

Nå begynner forberedelsene mot kvalifiseringen til Get-ligaen, som begynner Torsdag 12.03 hvor motstandere fra GET enda er uavklart.

 

Foto: Mathias Dulsrud