Fredag 21 juni arrangeres det sommerkonsert i Rådhusparken i samarbeid med LIK AIL, LIF og Lørenskog kommune. I år kommer Di Derre og Erik og Kriss, noe for enhver smak.

Frem til 1 juni blir det dugnadssalg av billetter til inntekt for lag kassene i Lik AIL. Laget som selger billetter får kr. 100 av billettprisen på til sin lagkasse. Dette er en fin mulighet til å fylle på lagkassene til kommende sesong.

Klubbens medlemmer som selger billetter får kr. 100,- pr solgte billett til sitt lags lagkassedette kan for eksempel brukes til inndekning for reisekostnader, trenings-/teamtøy eller reiser som laget skal ut på i den kommende sesongen.

Billettene kan kjøpes av lagenheter i LIK frem til 1 juni. Etter det er det ticketmaster som selger billetter til 420,- + avgift.

Tore haugum er vår dugnadsansvarlig og får skrevet ut billetter, så man kan velge å hente billett i forkant av salg eller i etterkant. Kan også utlevere direkte til spillere /foreldre i tilfeller der dette er mer praktisk. Det er viktig at disse billettene ikke kommer på avveie, da disse må gjøres opp for.

I første omgang vil han sette av tid på tirsdager og torsdager mellom 18 – 19, frem til 1 juni. Men kan utvide dette om det er behov.