U16 spilte forbundscup-kvalifisering i Trondheim i helgen.
Lørenskogs U16-lag spilte i helgen kvalifisering til forbundscup i Trondheim mot Nidaros/Leangen og Stjernen. Lørenskoggutta startet mot Nidaros/Leangen og etter en litt rufsete start i ungdomshallen klarte Lørenskog å vinne komfortabelt 7-1. Se stats her. Trener Niklas Andresen var fornøyd, til tross for litt sykdom i spillergruppa rett før første kamp.

-Det er alltid litt gruff i bein og hoder når man har hatt en lang reisedag før man skal spille. Det er noe gutta må lære seg å takle, og det klarte vi i dag. Nidaros/Leangen er et lag vi skal klare å slå, sier Andresen.

Tett program
Som eneste lag i kvalifiseringen måtte Lørenskog spille to kamper på en dag, og det ble merkbart for to timer etter første kamp skulle laget i kamp igjen, denne gang mot Stjernen. Kampen startet med over-, og undertallspill i bøtter og spann, før kampen satte seg. Det viste seg etter hvert å bli en spennende kamp som bølget fram og tilbake før til slutt Lørenskog tok seieren 4-3. Se stats her.

-Dette ble akkurat den kampen jeg trodde det skulle bli på forhånd. Masse fram og tilbake og mål begge veier. Vi gikk opp og ned på rekkeantallet hele kampen, og det var fryktelig spennende hele veien inn. Vi ble slitne midtveis i andre periode, men for spillergruppa var dette god læring som vi tar med oss videre, sier Andresen.

Resultatene betyr at Lørenskog U16 er klare for sluttspillet. De to beste lagene i puljen gikk videre til finalene som spilles i Stavanger 22-24. mars og Stjernen slår følge med Lørenskog dit.