/, u16/4 Lørenskog-spillere på landslagssamling U16!

4 Lørenskog-spillere på landslagssamling U16!

Første uken i februar er fylt opp med landslagsturneringer og vi gratulerer lørenskogspillerne Edvard Dehli Gjøs, Vetle Indrelid, Nikola Olsvik og David Aas Larsen som er tatt ut på U16 samling og reiser til Deggendorf, Tyskland!
Dere kan lese hele uttaket, og se kamp-oppsettet her.

Vi gratulerer også tidligere LIK-spillere Sander Frøberg (VIF) og Kenneth Pappalardo Gulbrandsen (Skellefteå) som reiser til Gjøvik med U18, og Theo Rooseboom de Vries (Västerås) som reiser med U19 til Klagenfurt, Tyskland. Lykke til!

Av |2019-01-24T13:43:19+00:00januar 24th, 2019|nyheter, u16|
ISTIDER
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler og skript fra tredjeparts-tjenester. For mer info se vår personvernserklæring. Ok