//Presse
Presse2018-09-21T01:23:28+00:00

Presseinfo

Akkreditering

Alle journalister, reportere og fotografer som oppholder seg i hallen på kommersielt grunnlag bør gi seg til kjenne for akkreditering. Ønskes plass på pressetribune eller tilgang nede, under våre hjemmekamper ber vi dere gi oss beskjed på forhånd. Vi hjelper dere gjerne dersom dere har noen spesielle behov i forbindelse med reportasjer og lignende. Alle henvendelser rettes på epost til mats@lik.no. Pressetribunen er på felt B, rett ovenfor spillerbåsene.

Teknikk

Det er trådløst netterk i hallen. Dette er åpent for pressebruk.

Intervjuer

Ønskes det større intervjuer eller reportasjer som ikke er i forbindelse med trening eller kamp, kontakt alltid klubbens daglige leder, Mats Wibe-Lund.

Bilder

Lørenskog Ishockeyklubb har tilgang til bilder fra kampene og andre bilder av spillerne. Kontakt oss gjerne, så bistår vi med å skaffe til veie oppdaterte bilder etter deres ønske.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Lørenskog Ishall.